Català Español* Français* English*
<

Notícies

La iniciativa gastronòmica i d'oci nocturn "Flors de nit" arriba a la sisena edició

dijous 10 de maig de 2018

La proposta, que es fa en el marc de Girona, Temps de Flors, comptarà amb la participació de 20 establiments que oferiran tapes, dolços, menús i combinats amb les flors com a denominador comú


Girona, Temps de Flors comptarà de nou, per sisè any consecutiu, amb la iniciativa gastronòmica i d’oci nocturn “Flors de Nit”. L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; la regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme, Glòria Plana Yanes; el secretari general de la FECASARM, Joaquim Boadas; el president de l’Associació de Bars, Restaurants i Oci del Barri Vell de Girona, Josep Maria Oliveras, i el membre de la junta directiva de l’Associació d’Hoteleria, Restauració i Oci de Girona i Província Benjamín Lozano, han presentat aquest matí la proposta d’enguany.

Un total de 20 establiments de la ciutat participaran a “Flors de Nit” i oferiran especialitats amb flors com còctels, tapes, menús, i dolços, entre altres, a partir de les 20 h del vespre durant els dies de Girona, Temps de Flors, del 12 al 20 de maig. Els establiments participants són els següents: Blow, Casino Girona, Catalano Taverna Cu-Cut, Draps, El Doll, El Pati del Rabí, El Secret Girona, L’Argadà, La Bohême, La Malandrina, La Poma, El Mimolet i la seva terrassa, Lapsus Cafè, Lux, One, Mondo, Tasca Gallega Esconxuro, Va de Brasa i el Yeah! Indie Club.

L’alcaldessa Marta Madrenas ha volgut donar les gràcies al sector privat de la ciutat, que “amb propostes com les que tornem a presentar avui, aporten qualitat i valor afegit a Girona, Temps de Flors”, alhora que ha fet una valoració molt positiva de la iniciativa “ja que constata la implicació i l’aposta dels locals d’oci i restauració de la ciutat en l’esdeveniment turístic més important que acull Girona.”

L’edició d’enguany se celebrarà en record a Patxi Canibé Aspizua, que va ser vicepresident de l’Associació d’Hoteleria, Restauració i Oci de Girona i propietari del bar musical Cu-Cut de la plaça de la Independència i que va morir el desembre passat. L’alcaldessa de Girona ha volgut agrair aquest gest, ja que “el fet de recordar algú que ha aportat tant a l’oci gironí ens honora com a ciutat”, alhora que ha volgut manifestar que des del consistori “ens sentim orgullosos d’aquest reconeixement.”

Els establiments de restauració i oci que van participar en l’edició de l’any passat van servir un total de 4.200 propostes “Flors de Nit” (un 10% més que l’any 2016), i els establiments van facturar un import total proper als 32.000 euros, superant la facturació del 2016.

“Flors de Nit” és una iniciativa que va néixer ara fa 6 anys amb la voluntat d’allargar l’estada a la ciutat dels visitants de Girona, Temps de Flors.

Documentació adjunta

Tríptic informatiu (PDF 0,31 Mb)
Plaça del Vi, 1
17004 GIRONA
Tel. 972 419 010