Català Español* Français* English*
<

16è Concurs d'aparadorisme i decoració interior

Edició 2020

Concurs d'aparadors de Girona Temps de Flors

L'Ajuntament de Girona convoca la setzena "Mostra d'aparadorisme i decoració interior, Girona, Temps de Flors" amb l'objectiu d'implicar i promoure el comerç local en les activitats a la ciutat durant les dates de la mostra floral.

Participants: Establiments d'àmbit comercial, de restauració i allotjament turístic de la ciutat de Girona.

Durada: Els aparadors hauran de romandre exposats del 9 al 17 de maig de 2020, ambdós inclosos.

Sol·licituds de participació: Fins al 10 d'abril del 2020.

Les persones interessades hauran de presentar el model de sol·licitud a través del tràmit de la Seu Electrònica.

A les bases del concurs és on trobareu la regulació del procediment de presentació de sol·licituds per a la participació, els premis, la composició del jurat i els drets i deures dels participants.

Criteris de valoració El participant que obtingui més puntuació dins del jurat serà el premiat.
Els criteris de valoració del jurat seran:

Premi del jurat: El jurat concedirà tres premis i tres accèssits atorgats pels membres del jurat i valorats a partir dels criteris esmentats en l'apartat 6è d'aquestes bases.

Premi popular: A més a més també hi haurà un premi popular atorgat pel públic que haurà votat les fotografies penjades al Facebook www.facebook.com/Turismegi del servei de Turisme i Comerç de l'Ajuntament de Girona. Les votacions es realitzena través dels "m'agrada" a les fotografies penjades on apareixeran juntament amb el nom de cada establiment.

Cal que els aparadors participants enviïn una fotografia a l'adreça electrònica gironacomerc@ajgirona.cat com a molt tard el dilluns 11 de maig per tal que el públic pugui votar a través de les xarxes socials.

Entrega de premis: El lliurament de premis es realitzarà el 17 de maig de 2020 a les 19.30h a l'Auditori del Centre cultural de la Mercè (Pujada de la Mercè, 12). Els premiats es faran públics el dia del lliurament dels premis.

Informació

Comerç i Turisme
C. dels Banyoles, 17
Tel. 972 419 464
gironacomerc@ajgirona.cat
www.girona.cat/turisme

Plaça del Vi, 1
17004 GIRONA
Tel. 972 419 010