Català Español* Français* English*
<

Agenda

Lliurament de premis del 16è Concurs d'aparadors i decoració interior

Tipus:Premi
Data:Diumenge 17/05/20, 19.30 h

Lloc:Auditori de la Mercè
Preu:Gratuït

L'Ajuntament de Girona ha concocat el quinzè Concurs d'aparadorisme i decoració interior de la ciutat amb el principal objectiu d'implicar i promoure el comerç local en les activitats que es duen a terme al llarg de l'any a la ciutat de Girona. Els premiats es faran públics el dia del lliurament dels premis. Els aparadors hauran de romandre exposats del 9 al 17 de maig de 2020, ambdós inclosos.

CRITERIS DE VALORACIÓ DEL JURAT:
- L'originalitat
- La utilització de flors naturals
- La qualitat artística
- El disseny
- El grau de vinculació al tema Girona, Temps de Flors

PREMIS DEL JURAT:
El jurat concedirà tres premis i tres accèssits atorgats pels membres del jurat i valorats a partir dels criteris esmentats en l'apartat 6è d'aquestes bases.

PREMI POPULAR:
A més a més també hi haurà un premi popular atorgat pel públic que haurà votat les fotografies penjades al Facebook www.facebook.com/Turismegi del servei de Turisme i Comerç de l'Ajuntament de Girona. Les votacions es realitzaran través dels "m'agrada" a les fotografies penjades on apareixeran juntament amb el nom de cada establiment. Cal que els aparadors participants enviïn una fotografia a l’adreça electrònica gironacomerc@ajgirona.cat com a molt tard el dilluns 11 de maig per tal que el públic pugui votar a través de les
xarxes socials.

Plaça del Vi, 1
17004 GIRONA
Tel. 972 419 010