Català Español* Français* English*
<

Agenda

16è Concurs d'aparadors i decoració interior

Sol·licitud de participació

Tipus:Concurs
Data:12/02/20 – 10/04/20
Lloc:Ajuntament de Girona
Preu:Gratuït

L'Ajuntament de Girona convoca la setzena "Mostra d'aparadorisme i decoració interior, Girona, Temps de Flors" amb l'objectiu d'implicar i promoure el comerç local en les activitats a la ciutat durant les dates de la mostra floral.

Poden participar al concurs els establiments d'àmbit comercial, de restauració i allotjament turístic de la ciutat de Girona i presentar la sol·licituds de participació fins al 10 d'abril del 2020. Les persones interessades hauran de presentar el model de sol·licitud a través del tràmit de la Seu Electrònica. A les bases del concurs és on trobareu la regulació del procediment de presentació de sol·licituds per a la participació, els premis, la composició del jurat i els drets i deures dels participants.

Premi del jurat: El jurat concedirà tres premis i tres accèssits atorgats pels membres del jurat i valorats a partir dels criteris esmentats en l'apartat 6è d'aquestes bases.

Premi popular: A més a més també hi haurà un premi popular atorgat pel públic que haurà votat les fotografies penjades al Facebook www.facebook.com/Turismegi del servei de Turisme i Comerç de l'Ajuntament de Girona. Les votacions es realitzaran través dels "m'agrada" a les fotografies penjades on apareixeran juntament amb el nom de cada establiment. Cal que els aparadors participants enviïn una fotografia a l’adreça electrònica gironacomerc@ajgirona.cat com a molt tard el dilluns 11 de maig per tal que el públic pugui votar a través de les
xarxes socials.

El lliurament de premis es realitzarà el 17 de maig a les 19.30 h a l'Auditori del Centre cultural de la Mercè (Pujada de la Mercè, 12). Els premiats es faran públics el dia del lliurament dels premis.

Durada: Els aparadors hauran de romandre exposats del 9 al 17 de maig de 2020, ambdós inclosos

Plaça del Vi, 1
17004 GIRONA
Tel. 972 419 010