Català Español* Français* English*

Notícies

Més de 130 establiments comercials participen al XIII Concurs d’Aparadorisme i Decoració Interior de ‘Girona, Temps de Flors’

diumenge 21 de maig de 2017

En l’acte, que ha tingut lloc aquesta tarda al Centre Cultural La Mercè, també s’han lliurat els premis del Concurs de flors 2017. L’aparador de Groovy Shop Gallery s’ha endut el primer Premi del jurat i Bulthaup el del jurat popular.


El Centre Cultural La Mercè ha acollit aquesta tarda el lliurament dels premis del 13è Concurs d’Aparadorisme i Decoració Interior. En aquesta iniciativa, que té com a objectiu implicar el comerç local en les diferents activitats que es porten a terme a la ciutat, s’hi han inscrit més de 130 establiments d’arreu de la ciutat de l’àmbit comercial, de restauració i allotjament turístic.

Durant l’acte també s’han lliurat els premis del Concurs de flors. Durant els nou dies de ‘Girona, Temps de Flors’, han estat exposats a l’Església dels Dolors. Com cada any, el concurs està obert a aquelles persones que hi volen participar i que no siguin professionals del món de la jardineria. Existeixen diferents categories: rams de roses, ram de flors, rosa individual, test amb flors, plantes de fulles, cactus, azalees i rododendres (Neret), orquidàcies, composicions i bonsais. A més a més, hi ha una categoria infantil, amb un premi especial per als participants que tinguin fins a 12 anys.

Pel que fa al Concurs d’aparadors, el guanyador del primer Premi del jurat ha estat per Groovy Shop Gallery amb un muntatge que simula les cases de l’Onyar sobre un riu de flors. El segon premi se l’ha endut la Pastisseria Noguera i el tercer ha reconegut l’aparador de The J&J Labestilistes. A banda dels tres premis principals, enguany també s’han lliurat tres accèssits que han estat per: Unnati, Servei Estació i Ònix. El Premi popular, atorgat pel públic que ha votat a través de la pàgina de Facebook de Girona Turisme, ha estat per Bulthaup amb 434 vots.

El jurat del Concurs d’Aparadorisme i Decoració Interior està format per representants de l'Ajuntament de Girona, associacions de comerciants de restauració i hostaleria i entitats vinculades a l'exposició de ‘Girona, Temps de Flors’. Els criteris que s’han valorat han estat l'originalitat, la utilització de flors naturals, la qualitat artística, el disseny i el grau de vinculació al tema ‘Girona, Temps de Flors’.

Els encarregats de donar els premis del Concurs de flors han estat l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; la regidora de l’Àrea de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes; els representants d’entitats vinculades a ‘Girona, Temps de Flors’: Associació d’Amics Girona Antiga, Associació d’Amics de les flors de Girona, Associació floral de Girona i Associació d’amics del jardins històrics i paratges naturals d’interès singular. En el cas dels premis del Concurs d’aparadors, els han lliurat l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; la regidora de l’Àrea de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes; i els presidents de diverses associacions de comerciants i de l’Associació d’Hostaleria, turisme i restauració de Girona, en el cas del Concurs d’aparadors.


Plaça del Vi, 1
17004 GIRONA
Tel. 972 419 010