CatalÓ Espa˝ol* Franšais* English*

NotÝcies

S'edita el llibre fotogrÓfic de la 62a ediciˇ de Girona, Temps de Flors

divendres 19 de maig de 2017

El vicealcalde de l'Ajuntament de Girona, Eduard Berloso, participarÓ a la presentaciˇ oficial de la publicaciˇ avui a les 19.30 h a la plaša del Pallol


Avui a la tarda (18.30 h) es presentarÓ el llibre fotogrÓfic de la 62a ediciˇ de Girona, Temps de Flors. El vicealcalde i regidor d’Associacions, Participaciˇ i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Girona, Eduard Berloso, presidirÓ l’acte que es farÓ a la plaša del Pallol i en el qual intervindrÓ tambÚ l’autora i coordinadora del projecte, Lara Pujol.

Aquest projecte va nÚixer el 2013 i des de llavors s’han exhaurit tots els llibres editats en cadascuna de les edicions de Girona, Temps de Flors. La publicaciˇ d’enguany inclou 200 pÓgines de fotografies d’alta qualitat dels muntatges de l’esdeveniment floral. Cada instantÓnia va acompanyada de textos en catalÓ, castellÓ i anglŔs que expliquen els conceptes i els autors que hi ha darrere de cada muntatge floral. La presidenta de l’Associaciˇ Amics de la Girona Antiga, Rosa Labayen, Ús l’autora del pr˛leg de l’ediciˇ d’aquest 2017.

La dissenyadora gironina Lara Pujol Ús l’autor del disseny, coordinadora del projecte, responsable de l’ediciˇ i, a mÚs, participa en la fotografia del llibre. Els colĚlaboradors principals del reportatge fotogrÓfic sˇn Joan AltÚs (fot˛graf present al projecte des de la primera ediciˇ) i Job Vermeulen (fot˛graf incorporat a l’equip el 2016). El llibre es pot adquirir a la majoria de llibreries de Girona i tambÚ de manera virtual des del perfil de Facebook del projecte (www.facebook.com/llibretempsdeflors).

L’Ajuntament de Girona Ús el colĚlaborador principal d’aquest projecte editorial, al qual tambÚ donen suport la Diputaciˇ de Girona, els Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat de Catalunya, CafŔs CornellÓ, CCALGIRSL, l’Associaciˇ d’Amics de la Girona Antiga i l’Associaciˇ Amics de les Flors.

Plaša del Vi, 1
17004 GIRONA
Tel. 972 419 010