Català Español* Français* English*

Notícies

Dijous 12 d'abril és la data límit de sol·licitud de participació al 14è Concurs d'aparadorisme i decoració interior 2018

dijous 5 d'abril de 2018

Els aparadors hauran de romandre exposats del 12 al 20 de maig de 2018, ambdós inclosos.


L'Ajuntament de Girona convoca el catorzè Concurs d'aparadorisme i decoració interior de la ciutat amb el principal objectiu d'implicar i promoure el comerç local en les activitats a la ciutat durant les dates de la mostra floral. La temàtica de la mostra serà la flor.

Els aparadors hauran de romandre exposats del 12 al 20 de maig de 2018, ambdós inclosos.
Sol·licituds de participació: Fins al 12 d'abril del 2018.

La participació és oberta a tots els establiments d’àmbit comercial, de restauració i allotjament turístic de la ciutat de Girona.

Les persones interessades hauran de presentar el model de sol·licitud a través del tràmit de la Seu Electrònica.

A les bases del concurs és on trobareu la regulació del procediment de presentació de sol·licituds per a la participació, els premis, la composició del jurat i els drets i deures dels participants.

Per la “Mostra d’aparadorisme i decoració interior, Girona, Temps de Flors” s’estableixen dos tipus de premis atenent a qui qualifica l’aparador.

Premi del jurat: 3 premis i 3 accèssits atorgats pels membres del jurat i valorats a partir dels criteris esmentats en l’apartat 6è d’aquestes bases.
Premi popular: 1 premi atorgat pel públic que haurà votat les fotografies penjades per l’Ajuntament de Girona al Facebook
(www.facebook.com/Turismegi).

La data, hora i lloc del lliurament dels premis es faran públics durant els dies de l’esdeveniment a la pàgina web de "Girona, Temps de Flors". Els premiats es faran públics el dia del lliurament dels premis.Plaça del Vi, 1
17004 GIRONA
Tel. 972 419 010