Català Español* Français* English*

Notícies

La convocatòria per presentar projectes per participar a "Girona, Temps de Flors" del 2018 estarà oberta fins al 31 de gener

dimecres 15 de novembre de 2017

La 63a edició de l'exposició de flors, monuments, patis i jardins tindrà lloc del 12 al 20 de maig del 2018.


“Girona, Temps de Flors” és una mostra floral que promou la societat civil i que es porta a terme amb voluntaris, entitats associatives de Girona i l’Ajuntament de Girona, en espais emblemàtics i monumentals de la ciutat, tant públics com d’entitats cíviques, religioses o estrictament de caràcter residencial privat.

És caracteritza essencialment pel caràcter voluntari de les persones i entitats que participen en la creació i execució dels espais expositius.

Les bases i la convocatòria per participar a la 63a edició de "Girona, Temps de Flors" es varen aprovar per Decret d'Alcaldia el passat 10 de novembre de 2017. El 2018 "Girona, Temps de Flors" se celebrarà del 12 al 20 de maig.

Totes les persones físiques, entitats sense ànim de lucre i institucions interessades podran participar, amb caràcter de voluntarietat, per la creació, disseny i realització d’espais expositius en el marc de la mostra floral “Girona, Temps de Flors”.

Podeu consultar tota la informació per participar-hi l'espai de Participants del web www.gironatempsdeflors.cat

MÉS INFORMACIÓ:

BASES de participació 63a. Edició 2017

Tràmit de sol·licitud de participació

ÀREA DELS PARTICIPANTS

Plaça del Vi, 1
17004 GIRONA
Tel. 972 419 010