Català Español* Français* English*

Gastronomia i promocions hoteleres

Per Girona, Temps de Flors, els establiments de restauració i oci nocturn de la ciutat proposen una engrescadora oferta gastronòmica i d'oci amb les iniciatives #Gastroflors i Flors de Nit, dues propostes que ofereixen especialitats amb les flors com a protagonistes. Així mateix, diferents establiments d'allotjament ofereixen promocions especials durant aquests dies.
 

#gastroflors 2018

46 establiments amb menús florals

Del 12 al 20 de maig de 2018, diferents restaurants adherits a l'Associació d'Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona presenten, amb la iniciativa #Gastroflors, menús en els quals les flors són un ingredient dels plats. Hi haurà multitud de creatives propostes gastronòmiques per tastar durant aquests dies.

RESTAURANTS PARTICIPANTS

1.477 (Hotel Camiral PGA), Amaranta, Amici Coffee & Tapes, Artusi, Brots de Vi, Bubbles Gastrobar, Cal Ros, Cercle Vermuteria, Cocolino, Cua de Gall, Cuida't, D.O., Divinum, Dúplex, Ecoàpat, El 9Burg, El Caliu, El Museu del Vi, El Pati, Els jardins de la Mercè, Imperial Cafè, Índigo, La Taparia del Jim's Devesa, La Font del Gat, La Gioia Pizzeria & Restaurant, La Penyora, La Poma, La Reserva Espai Gourmet, La Rosaleda Jardí Degustació, L'Entrama, Llevataps, Mien, Mimi, Ms Moon Cocktail Bar (Hotel Ciutat de Girona), München, One Sushi Restaurant, Restaurant +Cub, Restaurant Casa Anamaria Hotel, Restaurant Girum, Restaurant Meliá, Tasca Galega Esconxuro, Terral Restaurant, The Club Cafè (Hotel Camiral), Tips Masia Urbana, Umai, Vinil.

Més informació: www.gironahostaleria.com

Organitzat per:

6è Flors de Nit

30 establiments amb especialitats elaborades amb flors

Durant els vespres i nits de Girona, Temps de Flors, una trentena de locals d'oci nocturn i de restauració ofereixen en el marc de Flors de Nit, aperitius, còctels, tapes, plats cuinats, tisanes, dolços, postres, menús i altres especialitats elaborades amb un comú denominador: les flors.

Aquesta iniciativa, que enguany arriba a la sisena edició, té la voluntat de complementar l'oferta gastronòmica i d'oci nocturn per als visitants del festival floral. Està impulsada per la Fecasarm, conjuntament amb les seves associacions membres a Girona: l'Associació de Bars, Restaurants i Oci del Barri Vell de Girona i l'Associació d'Hoteleria, Restauració i Oci de Girona i Província. L'acció compta amb el suport de l'Ajuntament de Girona.

Organitzat per:

Promocions en allotjament

Durant Girona, Temps de Flors diversos establiments d'allotjament adherits a l'Associació d'Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona ofereixen promocions especials en motiu de l'esdeveniment.

HOTELS PARTICIPANTS

Cal Rellotger, Casa Anamaria Hotel, Hotel AC Palau de Bellavista i Hotel Carlemany.

Més informació: www.gironahostaleria.com

Organitzat per:

Plaça del Vi, 1
17004 GIRONA
Tel. 972 419 010