Català Español* Français* English*

Gastronomia i promocions hoteleres

Per Girona, Temps de Flors, els establiments de restauració i oci nocturn de la ciutat proposen una engrescadora oferta gastronòmica i d'oci amb les iniciatives #Gastroflors i Flors de Nit, dues propostes que ofereixen especialitats amb les flors com a protagonistes. Així mateix, diferents establiments d'allotjament ofereixen promocions especials durant aquests dies.
 

#gastroflors 2019

27 establiments amb menús florals

De l'11 al 19 de maig de 2019, diferents restaurants adherits a l'Associació d'Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona presenten, amb la iniciativa #Gastroflors, menús en els quals les flors són un ingredient dels plats. Hi haurà multitud de creatives propostes gastronòmiques per tastar durant aquests dies.

RESTAURANTS PARTICIPANTS

Amaranta Restaurant Vegetarià, Artusi, Atempo, Brots de Vi, Bubbles Gastroflors, Cal Ros Restaurant, Cocolino, D.O. Girona, Ecoàpat Sant Ponç, El Caliu Girona, El Duc de l'Obac, El Museu del Vi, El Pati, Hotel Meliá Restaurant, Índigo, La Ferla, La Font del Gat, La Gioia Restaurant & Pizzeria, La Poma, Llevataps, Pati Verd, Pocavergonya Bistró, Restaurant Girum, Restaurant München, Sargantana (Hotel Double Tree by Hilton), Savoy i Cua de Gall.

Més informació: www.gironahostaleria.com

Organitzat per:

Plaça del Vi, 1
17004 GIRONA
Tel. 972 419 010