Català Español* Français* English*

Gastronomia

Per Girona Temps de Flors, els establiments de restauració i oci nocturn de la ciutat ofereixen una engrescadora oferta gastronòmica i d'oci nocturn, a través de les iniciatives #Gastroflors i "Flors de Nit", dues propostes en les quals s'ofereixen especialitats amb les flors com a protagonistes.
 

#gastroflors 2017

Del 13 al 21 de maig, diferents restaurants adherits a l'Associació d'Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona presenten, amb la iniciativa #Gastroflors, menús en els quals les flors són un ingredient dels plats. Hi haurà multitud de creatives propostes gastronòmiques per tastar durant aquests dies.

Restaurants participants

Amaranta, Bubbles Gastrobar, Brots de Vi, Cua de Gall, Cuida't, Divinum, Ecoàpat (GEiEG Sant Ponç), El Boira, Els Jardins de la Mercè, El Pati de Can Marc, Jim's Devesa, Km0 Hamburgueses d'Autor, La Font del Gat, La Gioia Pizzeria-Cuina, Mediterrània, La Penyora, La Poma, La Reserva Espai Gourmet, La Riba, Loft 34 Gastrobar, Lounge Bar (Hotel Camiral), Maran, Restaurant Marqués & Ansesa, One Sushi & Drinks, Restaurant 1477 (Hotel Camiral), Restaurant +Cub, Restaurant Bellavista (Hotel AC Palau de Bellavista), Restaurant Casa Anamaria (Hotel Casa Anamaria), Restaurant Cúrcuma, Restaurant Girum, Restaurant Llevataps, Restaurant Meliá (Hotel Meliá), Restaurant Mien, Restaurant München, Restaurant - Pizzeria Cocolino, Restaurant Umai, Rústik, Sargantana (Hotel Double Tree by Hilton), Savoy (Hotel Peninsular), Sentits, Tips Masia Urbana, Vinil, VIM Restaurant, D.O Taverna Catalana.

Organitzat per:

Flors de Nit

Durant els vespres i nits de Girona, Temps de Flors, els locals participants a "Flors de Nit", oferiran aperitius, còctels, tapes, cuinats, tisanes, dolços, postres, menús i altres especialitats elaborades amb un comú denominador: les flors. Aquesta iniciativa, està impulsada per la Fecasarm i les entitats que en formen part.

Establiments participants

Bellini Girona, Blow, Casino Girona, Catalano Taverna, Cu-Cut, Draps, El Doll, El Pati del Rabí, El Secret Girona, Il Piccolo Caffé, Imperial Cafè, Kxalada, L'Argadà, La Bohème, La Malandrina, La Poma, La Terrassa del Mimolet (Hotel Llegendes de Girona), Lapsus Cafè, Lux, Mondo, One, Restaurant Mimolet, River Cafè, Tasca Galega Esconxuro, Va de Brasa, Yeah Indie Club.

Plaça del Vi, 1
17004 GIRONA
Tel. 972 419 010