Català Español* Français* English*

Just for flowers 2017

Festival Internacional floral i primaveral de curts exprés

BASES

 1. Pot participar-hi qualsevol persona o grup amb inscripció prèvia. Per inscriure's cal trucar al 686682787 o enviar un correu electrònic a festivaljustforflowers@gmail.com indicant el nom, adreça i telèfon.
 2. El període d'inscripció finalitzarà el dia 16 de maig de 2017.
 3. Una vegada inscrits, els participants s'hauran de presentar el divendres dia 19 de maig, de 21:00 a 22:00 al Restaurant Els Jardins de la Mercè (Pujada de la Mercè, 10 - 17004 Girona), per confirmar la participació i recollir l'objecte,i informar-se de la localització i l'acció que han d'aparèixer al curtmetratge.
 4. Serà obligatori per a cada grup que en cada curtmetratge hi aparegui en algun moment l'objecte facilitat per la organització, una broma o escena en càmera oculta i una localització del temps de flors (assignada per la organització).
 5. Les localitzacions que li toquin a cada participant es faran per sorteig al mateix moment de recollir l'objecte.
 6. Les persones que apareguin a la càmera oculta se'ls farà signar un full de cessió de drets d'imatge i en cas que no vulguin se'ls haurà de píxel·lar o desenfocar la imatge perquè no se'ls reconegui.
 7. Cada participant haurà de disposar de la seva pròpia càmera per al rodatge.
 8. Els participants disposaran de 36 hores per a rodar i muntar (si escau) un film d'una durada màxima de 3 minuts inclosos els crèdits.
 9. El tema és lliure, però hauran d'aparèixer les 3 normes citades anteriorment.
 10. El film podrà ser manipulat de forma digital o informàtica.
 11. El curtmetratge s'haurà d'entregar el diumenge 21 de maig entre les 9 i les 10 del matí a Els Jardins de la Mercè (Pujada de la Mercè, 10, 17004 Girona). Els formats admesos són arxius informàtics .mp4 i .h264 a 720P o 1050P.
 12. En funció dels curts presentats, es podrà realitzar una selecció prèvia de les obres.
 13. Els curts seleccionats es podran veure el mateix diumenge a partir de les 19:00 als Jardins de la Mercè en una gala d'entrega de premis plena de sorpreses, intervencions musicals i amb la presència de personalitats destacades dins el món del cinema i la televisió.
 14. Els curts guanyadors es donaran a conèixer un cop finalitzada la projecció.
 15. Els arxius i dvd's de les obres presentades romandran a l'arxiu de l'organització.
 16. L'organització designarà un jurat integrat per persones relacionades amb el món del cinema o de la cultura.
 17. Les decisions del jurat seran inapel·lables.
 18. El premi al millor curt serà de 500 ¤, el segon, de 200 ¤, i el tercer premi, de 100 ¤. Hi haurà també premis amb sopars i lots de productes per al millor guió, per a la millor interpretació i un premi del públic que serà escollit per votació popular. També hi hauran premis sorpresa.
 19. Els curts seleccionats, ja sigui en la seva totalitat o no, podran ser utilitzats per a la difusió de la mostra als mitjans de comunicació. També podran ser projectats en altres activitats organitzades als Jardins de la Mercè.
 20. La participació en aquest concurs implica l'acceptació de les seves bases.
Plaça del Vi, 1
17004 GIRONA
Tel. 972 419 010