• Wi-Fi Gratuït
 • YouTube
 • Flickr

10è Concurs d'aparadorisme i decoració interior

L'Ajuntament de Girona convoca el desè Concurs d'aparadorisme i decoració interior de la ciutat amb el principal objectiu d'implicar i promoure el comerç local en les activitats que es duen a terme al llarg de l'any a la ciutat de Girona.

Participació

La participació és oberta a tots els establiments d'àmbit comercial, de restauració i allotjament turístic de la ciutat de Girona.

Tema

Les flors.

Durada

Els aparadors hauran de romandre exposats del 10 al 18 de maig de 2014, ambdós inclosos.

Jurat

El jurat estarà format per:

 • regidors de l'Ajuntament de Girona
 • presidents i membres de la Junta d'Associacions de Comerciants, restauració i allotjaments turístics
 • representants d'entitats vinculades al Girona, Temps de Flors
 • Votació popular

Premis

El jurat concedirà tres premis i un altre premi es determinarà per votació popular. La votació es podrà fer a través del Facebook facebook.com/GironaTurisme de Turisme i Comerç.

El lliurament dels premis es farà al Centre Cultural La Mercè el diumenge 18 de maig de 2014, a les set de la tarda.

Procediment de valoració

El jurat valorarà els aparadors participants a partir de la fotografia que enviï l'establiment a l'adreça electrònica gironacomerc@ajgirona.cat com a molt tard el dimecres 14 de maig.

S'establiran dos tipus de premis:

 • Premi del jurat: tres premis atorgats pels membres del jurat i valorats a partir dels criteris esmentats en el següent apartat.
 • Premi popular: un premi atorgat pel públic que haurà votat les fotografies que penjarà l'Ajuntament de Girona al Facebook de Turisme i Comerç. El participant que obtingui més votacions serà el premiat. Es podrà votar a Facebook fins a les 12 hores del diumenge 18 de maig de 2014.

Criteris de valoració

Els criteris de valoració del jurat seran:

 • l'originalitat
 • la utilització de flors naturals
 • la qualitat artística
 • el disseny
 • el grau de vinculació al tema Girona, Temps de Flors

Veredicte del jurat

Les deliberacions del jurat seran secretes i inapel·lables.

El veredicte es farà públic el dia i l'hora previstos per al lliurament de premis.

Inscripcions

La inscripció al concurs és gratuïta i s'ha de formalitzar mitjançant una butlleta que es podrà descarregar de la pàgina web de l'Ajuntament, Girona, temps de flors. Igualment podrà recollir-se a l'Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Girona (plaça del Vi, 1) i a les Oficines d'Atenció Ciutadana situades a cada barri.

La butlleta s'haurà de remetre degudament formalitzada a l'Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana de l'Ajuntament (plaça del Vi, 1) de dilluns a divendres de 8.30 a 18 h i els dissabtes de 9 a 14 h o a les Oficines d'Informació Ciutadana descentralitzades (Centre Cívic Pont Major dimarts de 16 a 18 h i dijous de 9 a 14 h; Centre Cívic Onyar dimarts i dijous de 16 a 18h; Centre Cívic Pla de Palau, dilluns, dimecres i divendres de 9 a 14 h i dimarts i dijous de 16 a 18 h; Centre Cívic Sant Narcís dimarts, dijous i divendres de 9 a 14 h i dilluns i dimecres de 16 a 18 h; Centre Cívic Santa Eugènia dimarts, dijous i divendres de 9 a 14h i dilluns i dimecres de 16 a 18 h; Llar de gent gran Germans Sàbat de dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimecres de 16 a 18 h) i s'haurà d'adreçar a la Sra. Coralí Cunyat, regidora delegada de Turisme i Comerç i responsable de la 59a Exposició de flors, monuments, patis i jardins Girona, Temps de Flors.

Igualment, la inscripció al concurs es podrà fer a la pàgina web de l'Ajuntament www.gironatempsdeflors.cat completant un formulari.

El període d'inscripció al concurs s'iniciarà el dia 5 de març i finalitzarà el 25 de març de 2014, ambdós inclosos.

La participació en el concurs suposa l'acceptació de les bases.

Distintius

L'Ajuntament de Girona facilitarà a tots els establiments participants un distintiu que acredita la seva participació al concurs i que haurà d'ésser exposat a l'aparador mentre duri el concurs. Aquest distintiu es lliurarà en formalitzar-se la inscripció.

Les persones inscrites en el formulari web podran passar a recollir el seu distintiu a l'Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Girona (plaça del Vi, 1) fins al dia 5 de maig com a data límit.

Informació

Auditori Palau de Congressos
Regidoria de Turisme i Comerç
Passeig de la Devesa, 35
Tel. 972 419 464
gironacomerc@ajgirona.cat
www.girona.cat/turisme

Guanyadors de l'edició 2013

Els establiments premiats són:

- Primer premi: The Little Shop (Sant Antoni Maria Claret, 15)
- Segon premi: Pastisseria Noguera: Ronda Ferran Puig 31
- Tercer premi: Colmado l'Estuca (pda. de Sant Feliu, 13)
- Accèssit: Galeria d'Art El Molí (Santa Clara, 15)
- Accèssit: Anfra Merceria (Ramon Muntaner, 1)
- Accèssit: Petit Berlín (av. de San Francesc, 10)

Ajuntament de Girona
Ajuntament de Girona